See how Insoft Services is responding to COVID-19

Cisco Business Learning Partner

Utbildningen avsedd för en distributionspartners säljresurser
 • Vi är en officiell Cisco Global Business Learning Partner


  Insoft är helt auktoriserade att i hela världen leverera Ciskos officiella säljprogram ”Cisco Sales Enablement”. Denna auktorisering låter oss antingen leverera den säljutbildning som Cisco Sales Business Unit redan har skapat eller att utforma vårt eget försäljningsprogram med innehåll som hjälper er att verkligen förstå tekniken och erhålla den uppsättning av färdigheter som är nödvändig för att sälja en speciell arkitektur till er kundbas.

   

  Vad är Cisco Business Learning Partner Program


  IT-organisationer står idag inför en svindlande mängd utmaningar. Budgetar och resurser fortsätter att krympa. Teknologiska initiativ granskas noggrannare än tidigare av ledningen. Och det är svårare än någonsin att hitta den talang som behövs för att avancera till nya områden som molnet, bring-your-own-device (BYOD) och videosamarbete.

  Samtidigt förlorar många IT-avdelningar kontrollen då många företag bestämmer sig för att outsourca IT eller köpa kommersiella produkter.

  Allt oftare ombeds IT-organisationer att förklara – i tydliga affärsmässiga termer – hur de bidrar till tillväxt och lönsamhet i verksamheten. Förmåner som kostnadsbesparingar och undvikande av kostnader är bara en del av svaret.

  Verkligheten är att få IT-avdelningar har ett tillräckligt ”know-how” för att på ett tillförlitligt sätt mäta och sedan kommunicera den påverkan man har på verksamheten samt den ROI man genererar. Det är här Cisco Business Learning Partner (BLP)-program kommer in i bilden. BLP-programmet fokuserar på att skärpa affärskompetensen hos Ciscos distributionspartners och kunder. Genom att ta tillvara på sitt världsomspännande nät av partners så kan programmet erbjuda en omfattande utbildning när det gäller affärsnyttan som finns i Ciscos produkter, lösningar och arkitekturer.

   

  Presentation av Cisco Business Transformation Certifications


  Cisco Business Transformation certification portfolio syftar till att hjälpa våra professionella säljare som har kundkonversationer genom att peka ut en strategisk syn på kundernas behov, leda andelsägare mot eniga beslut samt utforma planer eller kartor som sträcker sig över flera olika typer av arkitekturer.

   

  Portföljen innehåller två inriktningar som är relaterade:

  Business Value Track (2 certifications)

  • Cisco Business Value Specialist
  • Cisco Certified Business Value Practitioner
  • Transformative Architecture Track
  • Transformative Architecture Specialist

  Cisco Business Specialists för yrkesverksamma återförsäljare

  Cisco Business Specialists för yrkesverksamma inom IT

  Hur Insoft kan hjälpa i sin roll som Business Learning Partner


  Ciscos BLP-program erbjuder ett komplett utbud av kurser utformade i syfte att hjälpa yrkesverksamma IT-tekniker förstå den affärsmässiga sidan av Ciscos teknologi. Varje kurs är godkänd av Cisco och levereras av certifierade Business Authorized Instructors (BAIs) från en av våra förvalda BLP-program-partners.

   

  Våra virtuella eller klassrumsbaserade (ILT) kurser kommer att hjälpa dig med följande:

  • Att mäta affärsvärdet av Ciscos lösningar och att på ett effektivt sätt föreslå dem för att möta företagsbehoven.
  • Att förbättra ditt affärsmannaskap och dina kommunikationsfärdigheter.
  • Att utveckla och distribuera kraftfulla strategier och metoder för att öka användandegraden och skapa stöd för Cisco-lösningar.