About Us

About
Insoft Services

Vår
historia

Insoft Services har alltid – sedan allting började 2006 – handlat om överföring av kunskap. Hur denna kunskapsöverföring tar sig uttryck är under ständig utveckling. Denna process av förändring över tid och i samklang med våra kunders behov har utvecklat oss till ett renodlat, teknologifokuserat utbildningsföretag. Alla våra ansträngningar, erfarenheter och samlad expertis riktar vi nu mot ett enda mål – att leverera världsledande utbildningar för utvalda IP-leverantörer.

Oavsett storleken på vår kunds företag eller vilken kunskapsnivå de befinner sig på – vi på Insoft Service är övertygade om att vi ytterligare kan förbättra organisationens befintliga färdigheter för att låta företaget växa samt öka deras förståelse för de nätverksprodukter de har investerat i.

Vi når dessa mål genom att fokusera på det vi gör bäst – utvärdera våra kunders behov, upprätta en optimal handlingsplan och slutligen leverera en extraordinär utbildningsupplevelse under ledning av vårt världsledande instruktörsteam.

Fokusområden

Oavsett vilka lösningar som valts för att driva och säkra IT-verksamheten inom ett teknologiföretag, så utgörs organisationens ryggrad ändå av de människor som utför det tekniska arbetet på en daglig basis. Vårt uppdrag är att säkerställa att de har den kunskap som uppgifterna kräver och att de besitter kompetensen som fordras för att göra det på den absolut högsta professionella nivån.

Vi är stolta över vår status som Cisco Systems Learning Specialized Partner, vilket möjliggör för oss att förse våra kunder med målinriktad, officiell Ciscoutbildning. Oavsett vilken befattning du har inom din IT-organisation så kan vi erbjuda dig en skräddarsydd utbildning som kommer att öka din kunskap och göra dig ännu värdefullare för ditt arbetslag.

Vår status som en av väldigt få Cisco Business Learning Partners ger oss ännu mer verktyg för att utveckla våra kunders organisationer. Vi kan skapa säljutbildningar och erbjuda dem som en Ciscoauktoriserad kurs.

Cisco Säljutbildning
Anpassad Fortinetutbildning
Auktoriserad Fortinetutbildning
Leverantörsoberoende utbildning
Managed Services – Utbildning
Auktoriserad Ciscoutbildning
Uppfyllande
av certifieringskrav
Professionell konsultation

Vår resa

2016

Fokus på Nordeuropa, expansion i Sverige, Danmark & Norge med nya kontor.

2014

Erhöll världsvid status som Cisco Business Learning Partner.

2012

-Utökad JNAEP-täckning till 16 länder.
-Började arbetet som Cisco Learning Partner i Finland.

2010

Globaltt DEW-avtal med Nokia Siemens Networks– 15 anställda i PS-teamet.

2008

Började tillhandahålla konsulter och IP-ingenjörer till RedbackNetworks, som senare köptes upp av Ericsson.

2006

Insoft UK föddes!

2015

-Blev Fortinet Premier AuthorizedTraining Center EMEA.
-Erhöll status som Cisco Learning Partner i Amerika

2013

-Blev Cisco Learning Specialized Partner i EMEA.

2011

Började arbeta med INDC för att på Globalt nivå erbjuda produkthantering för Juniper- och HP-utbildning.

2009

Upprättade avtal med Juniper Networks som auktoriserad utbildningspartner i utvalda länder i EMEA. 3x Insoft Tunisien, Dubai och Pakistan föddes.

2007

Erhöll det första långtidskontraktet med Juniper PS EMEA.

Prisbelönta Instruktörer

Några av våra elitinstruktörer, som gång på gång levererar utbildningsupplevelser i världsklass. Vid Cisco Globalt Learning Partner Conference i San Diego (CA) 2016, så erhöll dessa instruktörer från vårt team ”Best excellence award”.

Cisco Instructor Excellence Award 2018

Dariuz Lipski

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI R&S

Rafik Atef Erian

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Collaboration

Rafik Atef Erian

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Wireless

Cisco Instructor Excellence Award 2017

Juan Carlo Piccho Gil

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Data Center

Rafik Atef Erian

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Wireless

Nuno Rocha

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Data Center

Cisco Instructor Excellence Award 2016

Juan Carlo Piccho Gil

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Data Center

Nuno Pacheco

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Data Center

Rafik Atef

Excellence Award mottaget
från Cisco Systems

CCSI Wireless

En dyr auktoriserad utbildning - Varför?

Att välja auktoriserad utbildning är precis lika viktigt som att välja rätt leverantör för din IP-infrastruktur. Ofta går de två besluten dessutom hand i hand.

Ett typiskt Ciscolabb POD (Point of delivery) är en kombination av tiotals routrar med komplett steg-för-steg-instruktion och felsökning – Något som bara lärs ut av fullt auktoriserade instruktörer.

Genom att välja en auktoriserad utbildning försäkrar du dig om att din organisation och din personal är helt uppdaterad med all utrustning som du tidigare har investerat i. På detta sätt är dina huvudinvesteringar (personal och utrustning) i perfekt harmoni vilket ger dig ett team som har den specifika expertis som det dagliga arbetet kräver.

Vår Blogg

KNOWING WHAT TO TEACH

The implementation of any IP infrastructure comes after months, or even years of planning and deliberation. Every step in the process is scrutinized down to the smallest detail before its set into motion. I’d like to bring up the other side of that operation: the knowledge needed to run the operations once everything is in place.

There is obviously already a great amount of experience within any organization who is considering a large scale implementation of any sort, but vendor specific expertise....read more

Några Referenser